Pilates postpart: quan es pot començar?

El Pilates pot ser una manera efectiva d’ajudar les dones a recuperar-se després del part. Els exercicis de Pilates poden ajudar a enfortir els músculs del nucli i millorar la postura, cosa que pot ser especialment beneficiós després de portar un nadó durant nou mesos. Però la pregunta és: quan es pot començar amb el Pilates postpart?

La resposta és que depèn de la mare i de com se sent després del part. Si bé és important esperar fins que el metge hagi donat el vistiplau per començar qualsevol forma dexercici després del part, les dones poden començar a fer exercicis de Pilates suaus i de baix impacte tan aviat com se sentin còmodes.

Aquí hi ha algunes pautes generals per començar amb el Pilates postpart:

  • Espera fins que el vostre metge us doni el vistiplau: Abans de començar qualsevol programa d’exercici postpart, és important parlar amb el vostre metge. El vostre metge us pot ajudar a determinar quan és segur començar i quin tipus d’exercici és apropiat per al vostre cos després del part.
  • Comença amb exercicis suaus i de baix impacte: És important començar amb exercicis suaus i de baix impacte, com ara la respiració diafragmàtica i els exercicis d’enfortiment del sòl pèlvic. A mesura que et sentis més fort, pots començar a afegir exercicis més desafiadors.
  • Escolta el teu cos: Després del part, és normal sentir-se cansada i aclaparada. És important escoltar el teu cos i no forçar-te gaire. Si alguna cosa fa mal o no et sents còmoda, atura’t i descansa.
  • Treballa amb un/a instructor/a experimentat/da: Treballar amb un instructor experimentat de Pilates postpart pot ser beneficiós per ajudar-te a desenvolupar un programa dexercicis que sigui segur i efectiu per al teu cos després del part.

En resum, el Pilates postpart pot ser una manera efectiva d’ajudar les dones a recuperar-se després del part. És important esperar fins que el metge hagi donat el vistiplau i començar amb exercicis suaus i de baix impacte. Quan escolteu el vostre cos i treballeu amb un instructor experimentat, podeu desenvolupar un programa d’exercicis que sigui segur i efectiu per al vostre cos després del part.

Laia ☀️🧘🏻‍♀️

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: