Pilates prenatal: la connexió entre el cos i el nadó.

Durant l’embaràs, les dones experimenten una gran quantitat de canvis físics i emocionals. El Pilates prenatal pot ser una manera efectiva de mantenir-se en forma i connectar-se amb el nadó. En aquesta entrada explorarem la connexió entre el cos i el nadó durant el Pilates prenatal.

El Pilates prenatal pot ser beneficiós per a les dones embarassades de diverses maneres:

  • Enfortiment del nucli: El Pilates s’enfoca en l’enfortiment del nucli i els músculs posturals, cosa que pot ajudar a prevenir mals d’esquena i millorar la postura durant l’embaràs.
  • Millora de la flexibilitat: Els exercicis de Pilates poden ajudar a millorar la flexibilitat i la mobilitat de les articulacions, fet que pot ser especialment beneficiós durant l’embaràs.
  • Connexió amb el nadó: En fer Pilates prenatal, les dones poden connectar-se amb el nadó d’una manera única. En centrar-se en la respiració i el moviment, les dones poden experimentar una consciència més gran del cos i una connexió emocional amb el seu nadó.

Alguns exercicis de Pilates prenatal que poden ajudar a millorar la connexió amb el nadó inclouen:

  • Respiració diafragmàtica: La respiració diafragmàtica és una tècnica de respiració profunda que pot ajudar a alleujar l’estrès i la tensió. Les dones embarassades poden utilitzar aquesta tècnica per connectar-se amb el nadó i fomentar la relaxació.
  • Exercici de mobilitat lateral de la cadera: Aquest exercici consisteix a asseure’s sobre una pilota fitball i balancejar-se suaument de banda a banda. Això pot ajudar a calmar el nadó i fomentar la relaxació.
  • Estirament de la columna vertebral: L’estirament de la columna vertebral pot ajudar a alleujar la tensió i el mal d’esquena. En fer aquest exercici, les dones poden experimentar una consciència més gran del cos i una connexió amb el seu nadó.

En resum, el Pilates prenatal pot ser una manera efectiva de mantenir-se en forma i connectar-se amb el nadó durant l’embaràs. En enfocar-se a l’enfortiment del nucli, la millora de la flexibilitat i la connexió emocional amb el nadó, el Pilates prenatal pot ser beneficiós tant per a la mare com per al nadó.

Com sempre, és important treballar amb un instructor de Pilates experimentat i obtenir l’aprovació dun metge abans de començar qualsevol programa dexercici durant lembaràs.

Laia ☀️🧘🏻‍♀️

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: