Pilates mat per millorar la flexibilitat: els millors exercicis dʻestirament.

El Pilates és una forma dexercici que senfoca en la força, la flexibilitat i la coordinació del cos. En aquesta entrada del bloc, ens enfocarem amb els exercicis d’estirament de Pilates mat que poden ajudar a millorar la flexibilitat del cos.

  • Cat-Cow: Aquest exercici de Pilates és una manera efectiva d’estirar la columna vertebral i l’esquena. Per realitzar aquest exercici, comença en una posició de quatre potes amb les mans sota les espatlles i els genolls sota els malucs. A continuació, inhala mentre arqueges la columna vertebral cap al sostre (com un gat) i exhala mentre la deixes caure cap a terra (com una vaca).
  • Cobra Pose: Aquesta pose de Pilates mat estira els músculs de l’esquena i millora la flexibilitat de la columna vertebral. Comença ajagut cap per avall amb les mans sota les espatlles. A continuació, inhala mentre aixeques la part superior del cos del terra i mantenes els colzes a prop del cos. Mantingues la posició durant uns segons abans de tornar a baixar.
  • Butterfly Stretch: Aquest exercici de Pilates mat és una manera efectiva d’estirar els músculs del maluc i millorar la flexibilitat de les cames. Seu a terra amb les plantes dels peus juntes i els genolls cap als costats. Mantingues l’esquena recta i porta els talons cap al cos mentre pressiones els genolls cap a terra.
  • Straight Leg Stretch: Aquest exercici de Pilates mat estira els músculs de la part posterior de les cames i millora la flexibilitat dels isquiotibials. Seu a terra amb les cames estirades cap endavant i l’esquena recta. A continuació, inclina’t cap endavant i tracta de tocar els dits dels peus. Mantingues la posició durant uns segons abans de tornar a seure.
  • Downward Dog Pose: Aquesta pose de Pilates mat estira els músculs de l’esquena, les cames i els braços. Comença en una posició de quadrupedia i aixeca els malucs cap al sostre, estirant els braços i les cames. Mantingues la posició durant uns segons abans de tornar a la posició inicial.
  • Spinal Twist Stretch: Aquest exercici de Pilates mat estira els músculs de l’esquena i millora la flexibilitat de la columna vertebral. Seu a terra amb les cames estirades cap endavant i gira el tors cap a un costat, col·locant la mà oposada a terra darrere teu. Mantingues la posició durant uns segons abans de tornar a la posició inicial i repetir a l’altra banda.

En resum, el Pilates mat ofereix una àmplia varietat dexercicis destirament que poden millorar la flexibilitat del cos. Des del gat-vaca per estirar la columna vertebral fins a la posició del gos mirant cap avall per estirar els isquiotibials, aquests exercicis poden ajudar qualsevol persona a millorar la flexibilitat i la mobilitat del cos.

Coneixíes aquests exercicis?

Laia ☀️🧘🏻‍♀️

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: